top of page

Supported Employment

Bli diplomerad SE-coach för endast 3.600 kr (exkl. moms)

Målgrupp

Utbildningen är riktad till Jobbcoacher som ska få arbetssökande som ligger långt ifrån arbetsmarknaden att få, nå och behålla en anställning.

 

Du kanske är handledare inom individuellt stöd i arbete, jobbcoach inom Rusta & matcha, arbetskonsulent inom Daglig verksamhet, studie & yrkesvägledare inom Gymnasiesärskolan eller jobbcoach inom kommunens arbetsmarknadsenhet. Supported employment kommer oavsett berika dig i din yrkesutövning.

Kort om Supported Employment

Supportet Empolyment är en metod som skapar förutsättningar för personer med funktionsnedsättning och andra grupper att få tillgång till och stanna i anställning genom att tillhandhålla lämpligt och pågående stöd. Det är en individinriktad metod för att främja deltagande på arbetsmarknaden. Metoden är evidensbaserad och används framgångsrikt runt om i världen.

Innehåll & upplägg

Utbildningen utgår från den Europeiska Unionens Supported Employment (EUSE) toolkit mixat med egna erfarenheter och exempel. Den inleds med historik och forskningsgenomgång för att sedan lägga fokus på de värderingar och principer som ligger till grund för Supported Employments förhållningssätt. Därefter gås SE-coachens roll igenom och du får en introduktion och fördjupning i metodens 5 steg.

Utbildningen består av 9 lektioner. Varje lektion avslutas med att du ska skriver ner dina reflektioner. Dessa kommer du att få användning av när slutuppgiften skall göras.

När du  väljer webbutbildning med handledning, får du tillgång till två handledningssamtal som du kan använda dig av under eller efter utbildningens gång.

Hos oss möter ni ett stort engagemang och genuint intresse av att leva och lära ut den här metoden. Välkommen med din anmälan!

Som återkoppling

på Supported Employment kursen kan jag sammanfatta det med ett ord. Smidigt!

Att kursen är heldigital är otroligt smidigt. Det är lätt och pedagogiskt. Bra inslag med lite bakgrundsfakta. Väldigt bra och lagom med två handledningstillfällen att kunna återkoppla och reflektera tillsammans, med en försäkran om att man tänker rätt utifrån SE-metoden.

 

Särskilt smidigt har det varit att man har tillgång till samtliga lektioner på en gång så att man kan göra dem i den takt som passar en och när man har möjlighet. Enkelt, smidigt och bra!"

- Eleonora, jobbcoach Stockholm -

Välj kursupplägg

Välj det kursupplägg som passar dig bäst

Diplomerad Supported Employment

Diplomerad Supported Employment coa

WEBB UTBILDNING

Utbildningen är på plats i Falkenberg, på Strandbaden hotell.

Webbutbildning

Utbildningen genomförs på egen hand genom Arbetsvägens utbildningsportal.

Pris 3.600 kr

(exkl. moms)

Webbutbildning med handledare

Utbildningen genomförs på egen hand genom Arbetsvägens utbildningsportal.

Det ingår även två handledarsamtal som kan användas under eller efter utbildningen.

Pris 5.600 kr

(exkl. moms)

På plats hos er

Vi kommer till er och utbildar på plats i era lokaler.

Pris

Kontakta oss så lämnar vi gärna en offert.

Anmäl dig här

Boka din utbildning eller kontakta oss

Anmäl dig antingen genom att använda formuläret nedan eller ring till oss på 070-414 29 95 eller 070-414 29 80.

Är ni fler som vill boka in er samtidigt, ring oss eller gör en bokning per person.
Betalning sker via faktura. Betalningstid är 30 dagar.

GDPR

Genom att skicka in mina uppgifter ovan samtycker jag till att Arbetsvägen behandlar mina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i Dataskyddsförordningen eller annan lag.

Tack! Vi återkommer till dig inom kort.

Kontakta oss - boka utb.
bottom of page